Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Părinţi sancţionaţi de poliţiştii locali pentru că îşi foloseau copiii la cerşit. Suspecţii depistaţi în Tomis Nord (galerie foto)

ro

17 Jun, 2018 15:09 1920 Marime text
Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Constanţa, în data de 17.06.2018, polițiștii locali au depistat două persoane majore, apte de munca, care apelau la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de proprii copii pentru a solicita și obține ajutor material de la trecători în zona Cireşica, strada Căpitan Dobrilă Eugeniu.

"Echipajele de control au condus cele 4 persoane in cauza la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta, unde a fost solicitata prezenta unui reprezentant al DGASPC Constanta si s-au întocmit actele premergătoare in vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiuniii de “Folosirea unui minor in scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Noul Cod Penal" - au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.     


Politistii locali au întocmit proces verbal de depistare pentru predarea persoanelor secției de poliției competente teritorial.

"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat"- au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

În doar două zile, poliţiştii locali din Constanţa au depistat 4 infracțiuni de "Folosire a unui minor in scop de cerșetorie”. 

Sursa foto: Poliţia Locală Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lidia Volicenco 18 Jun, 2018 23:47 Foarte bine!!Opriți cerșetorii!Au vina și cei care le dau bani sau pachete.La munca nu la antins mana!!!😉🔗