Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, va semna contractele de finanțare pentru modernizarea DJ 226 și DJ 226A

ro

25 Mar, 2019 12:56 1653 Marime text
Mâine, la Constanţa, are loc semnarea contractelor de finanțare pentru modernizarea infrastructurii rutiere a DJ 226 și DJ 226A. Cele două contracte, „Modernizare Infrastructură de Transport Regională pe Traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu” și „Modernizare Infrastructură de Transport Regională pe Traseul DJ 226 A – Cetatea Histria – DN 22/ Tariverde”, vor fi finanțate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 ITI Delta Dunării. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 28.8 milioane euro.

Contractele vor fi semnate de către Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministru al dezvoltării regionale și administrației publice, Marius Horia Țuțuianu, peședintele Consiliului Județean Constanța și un reprezentant al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud - Est.

La eveniment mai participă și Adrian Gâdea, secretarul de stat în MDRAP precum și reprezentanți ai autorităților locale din județul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii