Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Accident rutier la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu. O maşină a ajuns într-un gard (galerie foto)

ro

29 Jul, 2018 18:31 2760 Marime text
Duminică după-amiază, un accident rutier a avut loc la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu. Din primele informaţii, o persoană a fost rănită.

UPDATE. OFICIAL DE LA IPJ CONSTANŢA: Un bărbat, de 55 de ani, având permisul de conducere suspendat pentru perioada în curs, a condus un autoturism, pe str. M. Viteazu din Constanța, dinspre Poporului către bulevardul Mamaia și, ajungând la intersecție cu strada N. Iorga, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier Oprire, a patruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 27 de ani, dinspre bd. Tomis către bd. Al. Lăpușneanu.

În urma impactului, al doilea auto a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe trotuar, acesta fiind proiectat într-un gard. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta față din al doilea auto, o femeie, de 47 de ani.

Sursă foto: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii