Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a desfiinţat un punct de lucru Consilierul Chesoi a devenit administrator al societăţii Andalex SRL

ro

09 Aug, 2015 13:50 2827 Marime text
 
În Monitorul oficial nr. 3970 a fost publicată hotărârea asociaţilor Societăţii Andalex SRL, Gabriela-Carmen Chesoi şi Tudorel Chesoi. Potrivit acestei hotărâri, se închide punctul de lucru din municipiul Slobozia, de pe strada Ionel Perlea nr. 59, judeţul Ialomiţa şi se numeşte în funcţia de administrator, pe o perioadă nelimitată, Tudorel Chesoi.
            Am încercat să aflăm cum mai stă cu averea consilierul Chesoi. Nu am reuşit să vedem decât ce era declarat până în aprilie 2014. Interesant de menţionat este însă că nici pe site-ul Primăriei, nici pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate nu apar declaraţiile de avere pentru anul fiscal 2014, deşi ele trebuiau depuse până în 15 iunie 2015!!
Aşa încât, luându-ne după ultima declaraţie de avere, consilierul Tudorel Chesoi ar deţine un teren intravilan în suprafaţă de 705 mp, dobândit în 2005, prin cumpărare. Din 11 iunie 2014, în declaraţia sa de avere figurează o casă de locuit dobândită anul acesta, prin construire, în suprafaţă de 416 mp.
La rubrica „Bunuri mobile“, şi în cea mai recentă declaraţie de avere a lui Chesoi regăsim un autoturism Dacia Logan, dobândit prin credit bancar. Ţărănistul nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică.
În ce priveşte activele financiare, consilierul Chesoi avea, în 2014, un depozit bancar de 22.000 de lei şi un cont curent de 1.842 de lei, ambele la OTP Bank Constanţa. Depozitul bancar a fost deschis în 2014, însă contul curent, încă din 2011, aşa cum se menţionează în declaraţie. Bănuim că nimeni nu s-a întrebat de ce nu figurează acest cont şi în declaraţia de avere din iunie 2013.
În ceea ce priveşte plasamentele şi investiţiile directe, în declaraţia de avere a consilierului local constănţean se preciza faptul că deţine părţi sociale în SC Andalex SRL şi în SC Trompy Company SRL, dar şi că a acordat împrumuturi în nume personal acestor două firme, în valoare de 20.702,62 de lei, de 24.323,42 de lei, respectiv de 1.000 de lei. Potrivit acestei declaraţii de avere vechi, consilierul local PNŢCD nu are nicio datorie.
În ceea ce priveşte veniturile, Tudorel Chesoi a obţinut de la SC Andalex SRL, în anul fiscal anterior completării celei mai recente declaraţii de avere, un salariu de 15.012 lei. Soţia sa a avut, de la aceeaşi firmă, un salariu de 16.287 de lei. Ea a încasat venituri şi de la SC Trompy Company SRL, în valoare de 1.764 de lei. Nu mai puţin important, soţia sa a obţinut, de la SC Andalex SRL, dividende în valoare de 123.600 de lei.
            Cum spuneam, aceste date sunt vechi, căci declaraţia de avere completată nu a fost actualizată pe site-ul Primăriei Constanţa, aşa cum prevede legea.

Citeşte şi: CNADNR DATĂ ÎN JUDECATĂ DE SC ANDALEX SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii