Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii PD-L cer suspendarea primarului Tusac

ro

19 Nov, 2009 16:59 951 Marime text

Urmare concluziilor raportului Corpului de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor- coordonat la acea vreme de ministrul social-democrat Dan Nica, prezentate de prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, consilierii municipali PD-L din Mangalia pledează pentru suspendarea primarului Claudiu Tusac. Printr-un comunicat remis redacţiei de aleşii mangalioţi ai PD-L subliniază faptul că

„se confirmă că primarul PSD Mihai Claudiu Tusac este cel care, alături de secretarul primăriei Daniel Vlădescu, se fac vinovaţi de starea de haos şi blocaj în care se află în prezent municipiul Mangalia". Consilierii democrat-liberali nu au ratat prilejul de a reaminti opiniei publice demersurile întreprinse în dorinţa de a tragăe semnale de alarmă „privind situaţia gravă în care primarul Tusac a adus Mangalia" şi condamnă fostul prefect PSD Liviu Brăiloiu, deoarece „nu a intervenit contribuind la amplificarea acestei stări de fapt".

„Ţinând cont de toate aceste ilegalităţi şi abuzuri considerăm că se impune suspendarea primarului Tusac şi organizarea de alegeri anticipate pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia"se menţionează în finalul comunicatului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii