Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Conferinţă a liderilor SLSIP Constanţa, acum, la Casa de Cultură a Sindicatelor (galerie foto)

ro

22 Mar, 2016 12:51 2288 Marime text
 
 
Sindicatul Liber al Salariaţilor din învăţământul Preuniversitar Constanţa organizează o conferinţă judeţeană a Liderilor SLSIP, în aceste momente, la Casa de Cultură a Sindicatelor.  
 
La conferinţă au fost invitaţi Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanţei, şi Ovidiu Cristian Tănase, director general al RATC Constanţa, însă aceştia nu au răspuns pozitiv invitaţiei.

Printre problemele abordate se numără decontarea navetei. În unele localităţi, încă nu se decontează. Soluţia ar fi instanţa. De asemenea, o altă problemă este aceea că unii membri solicită retragea din SLSIP. Mulţi pleacă la Federaţia Educaţiei Naţionale. Cei de acolo au mai multe beneficii, spun liderii de sindicat.

UPDATE 3, ora 13.23
 
SLSIP va organiza în luna mai o festivitate de premiere a seniorilor.
 
La întâlnirea de azi este prezentă conducerea SLSIP: Ion Popescu, Mihai Contanu, Mihaela Caterinici şi juristul Emilian Avramescu.
 
Decebal Făgădău a spus următoarele: „De dumneavostră depinde dacă veţi ajunge pe planificarea politicienilor. Şi, în primul rând, să le mulţumim seniorilor din învăţământ. Diploma şi şampania vor fi date de primărie”, a mai zis Făgădău.
 
O persoană din sală i-a spus lui Făgădău că îi va da o bulină roşie ca la grădiniţă.

UPDATE 2, ora 13.13
 

Făcând referire la reducerea abonamentului cu 50 de procente pentru cadrele didactice şi auxiliare, Decebal Făgădău a spus următoarele: „Nu am făcu decât să repar ceva dintr-un mecanism care nu funcţionează. Sindicatele sunt liantul care fac că acest mecanism să funcţioneze. Mă bucur că sindicatul a început să fie o forţă. Voi încerca să îndrept lucrurile împreună cu dumneavoastră prin dialog. Aşa cum a fost cu bursele pentru elevi, şi reducerea abonamentului pentru cadrele didactice. Voi fi un partener pe dialog cu dumneavoastră”, a spus acesta.

UPDATE 1, ora 13.06
 
În aceste momente, a venit şi Decebal Făgădău.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii