Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Spitalului Mangalia solicită sprijinul Ambasadei SUA. Care este motivul

ro

21 Mar, 2019 18:12 1474 Marime text
Conducerea Spitalului Municipal Mangalia solicită sprijinul Ambasadei SUA pentru construirea unui nou corp de clădire, în condiţiile în care unitatea medicală riscă să rămână fără unul dintre pavilioane, acesta urmând să fie retrocedat către proprietarul de drept - Societatea Naţională de Cruce Roşie, a informat joi administraţia locală, citează Agerpres.

"Reprezentanţii Spitalului Municipal Mangalia solicită sprijinul autorităţilor americane, în vederea atragerii de investitori interesaţi de finanţarea unor obiective cu caracter social, pentru unitatea medicală. Într-o scrisoare adresată, recent, Ambasadei Statelor Unite ale Americii, conducerea spitalului expune situaţia cu care se confruntă la nivelul unităţii spitaliceşti din Mangalia, ca urmare a retrocedării iminente a clădirii Pavilionului A, către proprietarul de drept - Crucea Roşie din România. Deşi, imobilul a fost dat în administrare, în urma unui protocol din anul 2003, încheiat cu Primăria Mangalia, respectivul corp de clădire a făcut obiectul unui proces de retrocedare intentat municipalităţii, de către respectiva instituţie. În urma sentinţei definitive şi irevocabile, potrivit soluţiei date de instanţă, Pavilionul A al clădirii spitalului trebuie "restituit în natură" către Societatea Naţională de Cruce Roşie din România", potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Mangalia.


Reprezentanţii spitalului au menţionat că este vorba despre secţiile Neonatologie, Pediatrie şi Maternitate-Ginecologie, plus Blocul Operator al acestora, care ar trebui să funcţioneze într-o altă clădire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii