Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Fundației Mișcarea Populară a fost preluată de Cristian Diaconescu

ro

10 Jun, 2014 18:19 2163 Marime text
Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, candidat al PMP la alegerile prezidenţiale a fost ales preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, scrie EVZ.

Decizia a fost luată prin vot în cadrul unei şedinţe a consiliului membrilor fondatori.

„Fundaţia este promotorul Partidului Mişcarea Populară, iar rolul acesteia este departe de a fi consumat, pentru că intrăm într-o etapă şi o logică nouă, iar expertiza fundaţiei este vitală pentru partid", a declarat Cristian Diaconescu, apreciind că organizaţia „a avut un parcurs excepţional” de la înfiinţare şi până în prezent, această traiectorie datorându-se „în mare măsură" predecesorului său, Marian Preda, care a condus fundaţia cu „efort şi dăruire”.

Diaconescu a mai lansat un mesaj. Acesta a menționat că își dorește să continue colaborarea cu Marian Preda, după cum şi-i doreşte „aproape pe Cristi Preda, Adrian Papahagi, Sebastian Lăzăroiu, Elenina Nicuţ, precum şi pe colegii” care s-au implicat în perioada de început a Fundaţiei Mişcarea Populară, notează EVZ.

Amintim că profesorul universitar Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii Bucureşti, și-a anunțat astăzi demisia din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară. Preda și-a explicat gestul invocând motive personale. Preda a declarat și că pleacă din această funcţie cu convingerea că nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România, dar şi cu „satisfacţia" că a făcut din fundaţie „o instituţie cunoscută şi respectată".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii