Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicatul IPJ Constanța privind scandalul de azi noapte izbucnit în urma unui accident rutier. Dosare penale. Șapte persoane duse la audieri (galerie foto+video)

ro

17 Sep, 2017 07:19 17077 Marime text
În urmă cu câteva minute, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, a trimis, prin reprezentantul său, agent Marius Niculescu, un comunicat depresă pe care îl redăm integral.

 

”La data de 16.09.2017, ora 20.20, pe strada Soveja din Constanta a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, fiind necesară intervenția mai multor echipaje de poliție pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor au fost identificați 7 bărbați din municipiul Constanța, cu vârste între 17 și 49 de ani, care au fost conduși la sediul Secției 2 pentru audieri.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Conflictul a pornit în urma evenimentului rutier produs în acea zonă. Rude ale persoanelor implicate în evenimentul rutier s-au deplasat în zonă și s-au agresat reciproc”.

 
Reamintim că aseară s-a produs un accident rutier un accident rutier pe strada Soveja din municipul Constanţa, unde o şoferiţă a lovit cu maşina două persoane de etnie romă, care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei.

Totodată, din cauze necunoscute, mai multe persoane de etnie romă au ajuns şi ele la locul accidentului, unde s-au luat la bătaie.

La u moment dat, persoanele adunate la faţa locului au început să se bată între ele, motiv pentru care au intrevenit poliţiştii. Un bărbat a fost urcat în maşina poliţiei, deoarece lovise un minor cu un par în cap.
 
Femeia lovită pe trecerea de pietoni a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția mascaților.

Mai citește și 
//www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/accident-rutier-pe-soveja-urmat-de-un-scandal-cu-bataie-doua-pesoane-lovite-pe-trecerea-de-pietoni-639068.html
 

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii