Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:08 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul european pentru Justiție, Věra Jourová, în vizită la București

ro

29 Feb, 2016 09:06 773 Marime text
 
Comisarul european pentru justiție, consumatori și egalitate de gen, Věra Jourová, va avea o serie de întâlniri astăzi la București cu prim-ministrul României, Dacian Cioloș, ministrul Justiției, Raluca Prună, ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea, precum și cu membri ai Parlamentului.
 
Reuniunile se vor concentra asupra mai  multor teme, printre care se numără progresul înregistrat de România în reformarea sistemului judiciar, contribuția justiției la prioritățile comisiei Juncker, cum ar fi Piața Unică Digitală și Agenda Europeană privind Securitatea, precum și acțiunile prioritare în ce privește egalitatea de gen, potrivit ec.europa.eu. Întâlnirea cu ministrul Justiției va fi urmată de declarații de presă comune.
 
De asemenea, comisarul Věra Jourová va participa la o masă rotundă cu organizații neguvernamentale active în domeniul politicilor privind integrarea romilor pentru a discuta experiența României în ce privește implementarea strategiei naționale de integrare a romilor. Sursa foto: euractiv.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii