Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:10 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Club Colectiv Patru răniți internați în Spitalul Bagdasar-Arseni la Terapie Intensivă au starea ameliorată

ro

15 Nov, 2015 13:31 826 Marime text
 
Patru răniți în clubul Colectiv, internați în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, au o stare ameliorată.
 
„Cei șase de pe secție sunt bine, sunt pansați, cei patru pacienți din Terapie Intensivă sunt cu o stare ameliorată. Unul dintre cei aflați în Terapie Intensivă, care trebuia transferat în Israel, va pleca luni probabil în Germania”, a declarat astăzi, pentru Agerpres, medicul Mircea Carantino.
 
Însă din păcate, alți trei răniți în clubul Colectiv se află în continuare internați la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență București, toți fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.
 
„Din accidentul cu victime multiple de la clubul Colectiv în Spitalul Clinic de Urgență București se mai află internați trei pacienți în Secția de Terapie Intensivă. Aceștia sunt în continuare critici, cu stare generală extrem de gravă, fiecare dintre ei beneficiind de planul terapeutic specific de chirurgie plastică și măsuri de terapie intensive”, se arată într-un comunicat publicat site-ul instituției. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii