Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Club Sportiv Universitar Neptun Constanța, radiat!

ro

25 Feb, 2024 10:58 1059 Marime text
 
  • Clubul Sportiv Universitar Neptun Constanța, în urma aprobării Consiliului Director al federației Române de Handbal, a preluat în vara anului 2001 palmaresul, locul în Liga Națională de handbal feminin, lotul de jucătoare și colectivul tehnic de la Clubul Sportiv Tomis Constanța.


Tribunalul Constanța a dispus radierea Asociației Club Sportiv Universitar Neptun Constanța din Registrul Asociațiilor și Fundațiilor. Decizia a fost luată în dosarul 8049/118/2022, în baza art. 174 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, la închiderea procedurii insolvenţei.
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: În baza art. 174 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, închide procedura insolvenţei împotriva debitorului ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV UNIVERSITAR NEPTUN CONSTANȚA.

Dispune radierea debitorului din registrul Asociațiilor și Fundațiilor.

În baza art. 179 din Legea nr. 85/2014, sentinţa de închidere a procedurii va fi notificată Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti şi registrului Asociațiilor și Fundațiilor, pentru efectuarea menţiunii.

Prezenta sentinţă va fi notificată tuturor creditorilor debitorului prin publicarea ei în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Dispune plata către lichidatorul judiciar KRONOS INSOLV SPRL a sumei de 7000 lei, exclusiv TVA, reprezentând onorariu practicianului în insolvenţă, precum şi a cheltuielilor de procedură, din fondul prevăzut la art. 39, alin. (4) din Legea nr. 85/2014, conform şi în limita prevederilor statutare.

Executorie.

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Constanţa Secţia a II-a Civilă.Pronunţată prin punerea soluţie la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, 20.02.2024.

 
Judecător sindic a fost Iuliana Tudoran, de la Tribunalul Constanța. 
 

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 1947/01.02.2023, prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța la data de 25.11.2022, sub nr. 8049/118/2022 creditoarea UAT Județul Constanța a solicitat deschiderea procedurii insolvenței față de debitoarea Asociația Club Sportiv Universitar Neptun Constanța.
 
În motivarea cererii s-a precizat că UAT Județul Constanța deține împotriva Asociației Club Sportiv Universitar Neptun Constanța o creanță în valoare de 1.292.300 lei, compusă dintr-un debit principal în cuantum de 500.000 lei la care se adaugă dobândă și majorări de întârziere aplicabile la debitul principal și 1.500 lei reprezentând cheltuieli de judecată, dar și din debitul principal în cuantum de 790.000 lei la care se adaugă 800 lei cheltuieli de judecată.
 
Potrivit tribunalului, constatând că cererea formulată de creditoare, având ca obiect deschiderea procedurii insolvenței, a fost comunicată debitoarei la data de 08.12.2022 și că debitoarea a formulat note de ședință prin care a arătat că se află în stare de insolvență și că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de art.38 alin 2 lit c punctul 1 din Legea 85/2014, în sensul că debitoarea nu deține bunuri, instanța a admis cererea formulată de creditorul UAT Constanța, în contradictoriu cu debitoarea Asociația Club Sportiv Universitar Neptun Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr. l04, județ Constanța.
 
Instanța a dispus deschiderea procedurii simplificate a insolvenței față de debitoarea Asociația Club Sportiv Universitar Neptun Constanța și a desemnat provizoriu, pe practicianul în insolvență Kronos Insolv SPRL, în calitate de lichidator judiciar.
 
Amintim că prin hotărârile nr. 216/28.07.2011 şi nr. 27/06.02.2012 emise de Consiliul Judeţean Constanţa, Clubul Sportiv Universitar Neptun a primit 1.5 milioane de lei.
 
Clubul Sportiv Universitar Neptun Constanța, în urma aprobării Consiliului Director al federației Române de Handbal, a preluat în vara anului 2001 palmaresul, locul în Liga Națională de handbal feminin, lotul de jucătoare și colectivul tehnic de la Clubul Sportiv Tomis Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Municipiul Mangalia a băgat în insolvență a Preponderent SRL! Firma deține trei hectare în pădurea Comorova
 
Holland Development Group SA nu va fi radiată din Registrul Comerțului, au decis judecătorii! Tribunalul Constanța a închis procedura de insolvență (MINUTA)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii