Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:45 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Palaz, candidat la Primăria Constanţa „«Desfortificatorii» lui Mazăre ies la atac”

ro

17 May, 2012 18:59 1024 Marime text

Claudiu Palaz, aspirant la mandatul de edil şef al municipiului Constanţa a transmis, cu puţin timp în urmă, un comunicat de presă. Iată-l, integral:

 

„Afişajul stradal al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a fost, din nou, vandalizat.

            În cursul acestei zile, personajul cunoscut sub numele de scenă „desfortificatorul” a fost surprins de o echipă de militanţi ai UNPR în timp ce-şi manifesta „talentul artistic” pe afişele postate pe spaţiul electoral din vecinătatea Primăriei municipiului Constanţa. Membrii UNPR au solicitat imediat intervenţia reprezentanţilor Poliţiei Locale, aflaţi în vecinătatea evenimentului. Aşa cum era de aşteptat, întrucât Poliţia Locală este doar o prelungire a primarului Mazăre, aceştia nu au întreprins niciun fel de măsură coercitivă.

            Claudiu-Iorga Palaz: „Legătura dintre primarul Mazăre şi desfortificatorul instigator este de notorietate. Nu mă miră şi nu mă surprinde niciun fel de atac din partea actualului primar, indiferent cât de murdar este acesta. Un primar sigur că va câştiga alegerile, aşa cum pozează actualul edil, nu se comportă astfel. Mazăre ştie foarte că o prezenţă masivă la vot a constănţenilor înseamnă că se va muta cu gaşca lui în Madagascar. Acesta este şi motivul pentru care Mazăre, prin desfortificatorii săi, îmi blochează vizibilitatea electorală oriunde şi oricum poate”.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii