Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloş recunoaşte că nu era pregătit pentru funcţia de premier

ro

27 Nov, 2015 07:45 1029 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloş a declarat, ieri, că a fost surprins atunci când președintele Klaus Iohannis l-a sunat să-i facă propunerea de a fi noul prim-ministru. De ce? În primul rând deoarece nu se considera pregătit pentru această funcţie.

"Am aflat că ar fi posibil să fiu cu două zile înainte de nominalizarea oficială. Domnul președinte m-a sunat și mi-a spus că sunt una din opțiunile pe care le are în vedere și să încep să mă gândesc un la program de guvernare și o echipă. Înainte de nominalizare m-a invitat printr-o discuție ca să intrăm mai în detaliu. Eram acasă. Sigur, o surpriză, în primul rând pentru că, sincer, nu eram pregătit pentru această funcţie. Am mai avut discuții cu el în prealabil și i-am zis că, la solicitarea dânsului, aș fi disponibil pentru implicarea într-un viitor proiect guvernamental, dar fără să discutăm pe această poziție", a spus premierul Dacian Cioloş, la Realitatea TV.

Dacian Cioloş a spus că a aflat că va fi nominalizat de preşedinte în această fruncţie cu o zi două înainte de nominalizarea oficială.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii