Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloș „Mi-aș dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat“

ro

27 Oct, 2016 23:06 1243 Marime text
Premierul Dacian Cioloș a declarat în această seară că și-ar dori ca alegătorii să voteze partidele care și-au exprimat susținerea pentru principiile pe care el le-a prezentat public, respectiv PNL și USR.
 
"Mi-aș dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public.(...) Deocamdată, din ceea ce am văzut, PNL și USR și-au asumat acele valori", a spus Cioloș la Realitatea TV, menționând că nu se vede în fruntea unui guvern format din PNL și PSD.
 
Întrebat dacă se va înscrie într-un partid politic, Cioloș a spus că nu s-a decis încă: "N-am luat o decizie încă în acest sens. (...) Nu mă văd în PSD, am spus deja, din diferite motive".
 
În schimb, Dacian Cioloș a susținut că va rămâne în România indiferent dacă va fi desemnat sau nu premier, atât pentru proiectele pe care le are, cât și la dorința soției sale.
 
"Nu știu de ce n-aș rămâne în România. (...) Normal, sunt român, sunt de aici. Nu, nu am alt proiect. Am intenția ca, cel puțin în următorii ani, să rămân aici și datorită proiectelor mele, dar și pentru că acum, haideți să vă fac o confidență, soția mea a spus că s-a cam saturat de Bruxelles și de străinătate și că ar fi bine să ne așezăm puțin. Să ne reașezăm", a mai spus Cioloș.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii