Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt cei doi bărbați decedați în accidentul aviatic de la Nehoiu Buzău. Avionul trebuia să ajungă la Constanța

ro

15 May, 2019 17:59 8242 Marime text
Un tragic accident aviatic a avut loc în această după amiază la Nehoiu, județul Buzău. Un avion de mici dimensiuni care a decolat din județul Brașov și urma să ajungă la Constanța s-a prăbușit. 

În urma accidentului aviatic, cele două persoane aflate la bordul aeronavei au murit pe loc. 

Potrivit unor surse victimele ar fi Mihai Covaciu, un cunoscut om de afaceri din Râșnov, Brașov și Liviu Bucățică, un om de afaceri din Constanța. 

Liviu Bucățică este fratele Corinei Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România - FAPT. 

Cei doi au decolat de pe aeroportul din Ghimbav și trebuiau să ajungă la Constanța unde Liviu Bucățică trebuia să ajungă urgent. 

Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, citat de Agerpres, avionul s-a prăbuşit în arealul geografic al satului Valea Nehoiului, care aparţine de oraşul Nehoiu. Reprezentantul Prefecturii Buzău a menţionat că apelul la 112 a fost făcut de un cioban.

"Accidentul aviatic s-a produs într-o zonă greu accesibilă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.


Condiţiile meteo au fost nefavorabile în zona de nord a judeţului Buzău începând de marţi seara, cu vânt şi precipitaţii. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii