Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine face parte din Biroul Electoral Judeţean Constanţa la referendumul pentru familie?

ro

03 Oct, 2018 16:41 3711 Marime text
Biroul Electoral de Circumscripţie nr.14 Constanţa pentru referendumul pentru familie, organizat în conformitate cu Legea3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului este deja funcţional.
Magistratul Mihaela Crina Popescu a fost desemnat preşedinte al Biroului Electoral Judeţean.
DIn BEJ mai fac parte şi următorii reprezentanţi ai partidelor politice parlamentare, după cum urmează: Codrin Alexandru Popescu - PSD, Marius Alexandru Tomifte - PNL, Lorin Ursa - USR, Valeria Drăniceanu - ALDE , Ion Encică  - UDMR şi Lidia Turcu  - PMP:
Vă reamintim, în acest weekend, sâmbătă și duminică, se desfășoară referendumul familiei, organizat pe 6 și 7 octombrie 2018.
Referendumul familiei din 6 şi 7 octombrie 2018 se referă la schimbarea definiției constituționale a familiei. Dacă, până acum, Constituția prevedea că familia se bazează pe căsătoria între soți, modificarea ar înlocui acest cuvânt cu ideea că soții pot fi doar un bărbat și o femeie.
Întrebarea care se pune la vot și la care ar trebui să răspundă cetățenii cu ”da” sau ”nu” va fi: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament”?
Facem menţiunea că informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie de BEJ Constanţa în urma unei solicitări a cotidianului Ziua de Constanţa pe legea 544/2001.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii