Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru „Viitorul copiilor noştri, vândut de Guvernul Ponta”

ro

30 Oct, 2013 12:32 2298 Marime text
Senatorul PDL Christian Gigi Chiru a susţinut în faţa colegilor săi din Parlament declaraţia politică „Viitorul copiilor noştri, vândut de Guvernul Ponta”.

Parlamentarul şi-a început discursul cu două versuri ale unei poezii de Octavian Goga, „Munţii noştri aur poartă, Noi cerşim din poartă în poartă”, care, din punctul său de vedere, exprimă „bine ceea ce se întâmplă acum, în era Ponta-USL, în România noastră bogată, dar cu oameni săraci şi lipsiţi de speranţa în ţara lor”.

„Reforma economică a adus în România instabilitate, pături sociale mult prea îndepărtate, români care abia îşi duc traiul zilnic. Iar Guvernul USL nu a făcut nimic pentru a îmbunătăţi situaţia. Ba, din contră, a înrăutăţit-o! Stimaţi colegi, vă aduc aminte doar câteva exemple: contractul pentru digul de larg dat olandezilor de la Van Oord, contractul pentru pavilionul maritim românesc, dat unor germano-ciprioţi, Roşia Mantană, gazele de şist sunt doar cateva din afacerile paguboase ale Guvernului Ponta”, se arată în declaraţia politică a senatorului constănţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii