Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru comentează plecarea unor tineri din PDL

ro

19 Aug, 2013 15:35 931 Marime text
Senatorul Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, face o declaraţie pe marginea informaţiilor potrivit cărora mai mulţi membri ai PDL Constanţa au plecat spre alte formaţiuni politice.
„Aş dori, în primul rând, să le mulţumesc foştilor mei colegi pentru ajutorul acordat în campaniile electorale, dar şi în activitatea organizaţiilor ai căror membri au fost. Partidul are viaţă şi, de-a lungul timpului, trebuie să trăim şi experienţa despărţirii. De această dată este vorba despre tineri care îşi caută încă drumul în viaţă, atât în plan personal, cât şi în plan politic. Experienţele diverse sunt necesare în dezvoltarea lor ca indivizi maturi, pregătiţi să ia deciziile cele mai bune pentru ei şi pentru comunităţile în care trăiesc.
Tinereţea este impulsivă, atât în fapte cât şi în vorbe, iar promisiunile, fie ele şi deşarte, sunt mai uşor de crezut când eşti la început de drum. Aş vrea să le urez foştilor mei colegi mult succes şi să nu-şi piardă puterea de luptă pentru valorile europene ale Constanţei. În PDL au învăţat ce înseamnă cu adevărat un partid de dreapta construit pe valori şi, mai ales, au înţeles suferinţa pe care actuala administraţie locală o provoacă oraşului nostru. Vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi transformaţi în săgeţi şi să nu uitaţi că politica adevărată se face prin acţiuni concrete, cu rezultate, şi nu doar prin comunicate şi apariţii în presă. Vă doresc, dragii mei, să nu uitaţi niciodată pentru ce valori luptaţi în politică fiindcă drumul este lung şi anevoios”, susţine liderul democrat liberal constănţean.
„Aşa cum spuneam, PDL-ul a mai trăit această experienţă, deci are viaţă şi forţa să treacă peste perioada de reconstrucţie internă. Purificarea este benefică şi pentru partide, aşa că perioada prin care trecem ne va aduce forţe proaspete, va da mai multă viaţă PDL-ului! Mai mult, pentru a calma spiritele, precizez că în această săptămână vom înmâna carnetele de partid celor 90 de noi colegi care ni se alătura”, a adăugat Chiru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii