Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:43 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerșetori depistați de polițiștii locali în zona Autogării Sud Constanța. Ce măsuri au luat agenții

ro

13 Jul, 2018 10:10 430 Marime text
Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în această dimineață, polițiștii locali au depistat o persoana care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de o persoana cu dizabilități fizice si psihice pentru a solicita și obține ajutor material de la trecătorii din zona Autogării Sud Constanța.

”Echipajele de control au condus persoanele in cauza la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta unde s-au întocmit actele premergătoare in vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiuniii de “Exploatarea cerșetoriei. Traficul și exploatarea persoanelor vulnerabile“ așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 214 din Noul Cod Penal.    Politistii locali au întocmit proces verbal de depistare pentru predarea persoanelor depistate secției competente teritorial. Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Poliția LOcală Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii