Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererile în cazul Udrea, dezbătute și votate separat în plenul Camerei Deputaților

ro

09 Feb, 2015 15:50 973 Marime text
Cererile DNA în cazul Elenei Udrea, trei de arestare și trei de urmărire penală, vor fi dezbătute și votate separat astăzi în plenul Camerei Deputaților, informează Agerpres.

„Sunt șapte puncte pe ordinea de zi dintre care șase se referă la doamna Udrea. (...) În cazul Udrea primul punct se referă la începerea urmăririi penale pentru Gala Bute, al doilea extinderea urmăririi penale pentru luare de mită în dosarul Gala Bute, al treilea cererea de arestare în dosarul Gala Bute, al patrulea punct de ordinea de zi se referă la începerea urmăririi penale în dosarul Microsoft, al cincilea este reținerea și arestarea preventivă în dosarul Microsoft și al șaselea schimbarea controlului judiciar în arestare în dosarul Microsoft", a declarat secretarul Camerei Deputaților Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent al Camerei Deputaților.

Niculae Mircovici a explicat că cele șase solicitări vor fi votate distinct. Votul va fi secret cu bile.

Deputatul a mai precizat că pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților se află la primul punct informarea ANI în cazul Petre Roman, plenul urmând să ia act de încetarea mandatului deputatului liberal.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii