Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei șapte tineri din Vaslui, acuzați de viol, rămân în arest preventiv

ro

21 Aug, 2015 13:41 1685 Marime text
 
Tribunalul Vaslui a respins, astăzi, contestația față de măsura arestării preventive formulată de cei șapte tineri din localitatea Văleni, acuzați că au violat o elevă la sfârșitul anului trecut, scrie Agerpres.

Instanța a respins ca inadmisibile contestațiile formulate de inculpații Silviu Burada, Silviu Avădanei, Paul Andrei Burlacu, Petrică Ionuț Bolboceanu, Ionuț Boicu, Alin Rotaru și Ioan Șurleac, în prezent deținuți în Penitenciarul Vaslui, împotriva înlocuirii măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive decisă de Judecătoria Vaslui, conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată.

Decizia Tribunalului Vaslui este definitivă, astfel că cei șapte inculpați rămân în continuare arestați preventiv.

Judecătoria Vaslui a decis, pe 17 august, înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile în cazul celor șapte tineri din Văleni.

Tot pe 17 august, Judecătoria Vaslui a anunțat prima sentință în acest dosar, toți cei șapte tineri fiind condamnați la închisoare cu executare pentru viol în formă agravantă și lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, acestora le-au fost interzise unele drepturi civile pe o durată de doi ani.

Pedepsele celor șapte variază între 5 ani și 8 luni și 8 ani și 4 luni de închisoare.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii