Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:07 24 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceamurlia de Jos din Tulcea a îmbrăcat, sâmbătă, haine de sărbătoare

ro

16 Oct, 2017 12:51 1302 Marime text
Sâmbătă după amiază, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la sărbătoarea satului Ceamurlia de Jos. Începând de sâmbătă, 14 octombrie 2017, această sfântă zi (Sf. Parascheva) a devenit oficial „Ziua Satului” Ceamurlia de Jos.
 
Prima sărbătoare a satului a fost marcată printr-un spectacol de muzică și dans popular organizat în incinta Căminului cultural din localitate.    
 
Evenimentul, pus la punct de Primăria și consiliul local al Comunei Ceamurlia de Jos și Ansamblul Artistic Baladele Deltei, i-a adus pe scena din localitate pe Georgeta  Nichifor, Costel  Atanasof, Petruța Buță, Laura Feraru (alături de colegii din Ansamblu).

De asemenea, în spectacol au intrat și Ansamblul Folcloric Golovița din Ceamurlia de Jos, dar și Ansamblul Folcloric Asiga din aceeași localitate.

„Sunt de apreciat oamenii care v-au coordonat de-a lungul timpului și care fac în continuare tot ceea ce este necesar pentru a valorifica toate resursele naturale, economice și culturale, unice la nivel regional, pe care le aveți. Consiliul Județean a sprijinit și continuă să sprijine orice inițiativă menită să ducă la dezvoltarea satelor din comuna dumneavoastră. Astfel, programul de investiții a fost și este unul activ în ceea ce vă privește și vreau să vă asigur că veți avea și în continuare sprijinul nostru, în tot  ceea ce veți întreprinde“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii