Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Gabriel Daraban despre noua funcție deținută în cadrul ALDE Constanța și despre o eventuală candidatură la Primăria Constanța

ro

18 Apr, 2018 21:42 2391 Marime text
Noul preşedinte interimar la nivelul organizaţiei municipale al ALDE Constanța este Gabriel Daraban, directorul comercial al companiei Oil Terminal. Decizia a fost luată astăzi în cadrul unei şedinţe politice desfășurate la sediul ALDE. La ședință a participat și Andrei Gerea, președintele interimar al organizației județene ALDE Constanța.
 
Contactat telefonic, noul președinte al organizației municipale a ALDE Constanța, Gabriel Daraban a declarat pentru ZIUA de Constanța că a mai făcut parte în trecut din PNL, dar nu s-a implicat în activitatea politică.
 

„Am decis să intru acum în politic după ce am observat că mediul economic din Constanța, în momentul actual are de suferit și nu este susținut de politic. De asemenea, în decizia pe care am luat-o a contat și relația instituțională pe care am avut-o cu președintele organizației județene ALDE, Andrei Gerea, cât și cu Daniel Chițoiu cât timp a fost ministru. Pe de altă parte am luat decizia în ideea de a începe altceva. Este un challenge, de ce nu. În momentul în care profesional zici că ai ajuns la un nivel, poți să faci și altceva. Nu am dorințe deosebite, ci vreau să îmi demonstrez mie în primul rând” – a declarat Gabriel Daraban.

 
Pe de altă parte, cu toate că secretarul coordonator filiala Constanța, Claudiu Ceti a precizat astăzi că Daraban ar putea fi propunerea organizaţiei municipale ALDE pentru Primăria Constanţa în 2020, acesta a negat această afirmație.
 

”Exclus! Nu s-a discutat așa ceva. Nu putem trage concluzii după o primă zi. Trebuie să o luăm încet încet, să gândim o strategie. Nu s-a pus problema despre o eventuală candidatură. În primul rând trebuie să vedem dacă suntem în stare despre așa ceva” – a declarat pentru ZIUA de Constanța Gabriel Daraban.

 
Mai multe informații despre planurile lui Gabriel Daraban în plan politic în cadrul unui interviu on-line ce va avea loc vineri, 20 aprilie 2018 pe site-ul ZIUA de Constanța. 

Citește și: 

Prima zi în politică pentru Gabriel Daraban. Este noul președinte al organizației municipale ALDE Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii