Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun predicțiile din mitologia antică Venus, Marte și Luna se aliniază în cel mai spectaculos fenomen al anului

ro

21 Feb, 2015 21:09 2288 Marime text
Începând cu această seară avem parte de un spectacol impresionant pe cer. Marte, Venus și Luna vor formă o conjunctură foarte rară, care ar putea avea efecte neașteptate asupra Pământului.
 
Cele trei planete se vor alinia într-o formațiune, iar astronomii spun că spectacolul de lumini va fi incredibil, scrie express.co.uk, citat de stirileprotv.ro. Potrivit specialiștilor, formațiunea spațială va fi cea mai uimitoare din acest an, orbitele planetelor putând fi vizibile cu ochiul liber.

Evenimentul reînvie însă predicții din mitologia antică, ce avertizează că fenomentul straniu va avea urmări întunecate și sinistre. Aliniamentele neobișnuite ale planetelor au fost deseori legate de ceea ce unii spun că va fi „Sfârșitul Lumii". De asemenea, astfel de formațiuni au precedat în trecut fenomenul de „Luna în sânge" - evenimente terifiante despre care unii creștini cred că marchează cea de-a două venire a lui Hristos, relatează stirileprotv.ro.

Biblia avertizează că „soarele se va preface în întuneric și luna în sânge, înainte de marea și teribilă zi în care Domnul va veni".

O aliniere similară Venus-Marte din mai 2011 a coincis cu un văl de de furtuni severe, inundații și tornade pe teritoriul Americii. Vânturi devastatoare au rupt copaci și cabluri de alimentare în statul Kansas, cea mai violentă fiind tornadă Joplin.

Începând din această seară, astronomii vor urmări îndeaproape alinerea planetelor și spun că privitorii vor putea să o vadă pe Venus de un alb strălucitor, lângă Marte, căpătând o strălucire roșie, unite printr-o semilună.

Venus și Marte se vor apropia în această seară și vor stă aliniate până joi, când Venus își va continuă traiectoria. 


Sursa: stirileprotv.ro
Sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii