Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce crede Radu Mazăre că "îi disperă pe milioanrii care fac afaceri în Portul Constanţa"

ro

12 Apr, 2014 23:23 1852 Marime text



Primarul Constanţei Radu Mazăre a vorbit, în cadrul emisiunii  Q&A de la Antena 3, despre afacerile din Portul Constanţa.
Radu Mazăre a precizat că pe milionarii care fac afaceri în Portul Constanţa "îi disperă" scoaterea pe bursă a acţiunilor portului şi "transparentizarea". "Va fi societatea publică, pe bursă, şi atunci totul va fi la vedere. Asta îi distruge".
Edilul a precizat că scoaterea pe Bursă a acţiunilor Portului Constanţa este nefastă pentru afaceriştii din port pentru că aceştia nu îşi vor mai putea păstra monopolul pe operaţiunile pe care le desfăşoară.
După ce Portul Constanţa devine o societate cotată la Bursă, tarifele nu vor mai fi stabilite de către secretarii de stat sau de miniştri, lucru care îi va dezavantaja pe afaceriştii din port, a mai precizat edilul.
"Ei au contractele de închiriere pe terenuri, cu excepţia lui Bosânceanu care e proprietar în şantierul naval, în rest toţi au contractele de chirii de 20 şi ceva de ani şi plătesc aceleaşi preţuri ca acum 15-20 de ani, stabilite prin ordin de ministru", a adăugat Radu Mazăre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii