Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. Fetițe de 7, respectiv 8 ani, agresate sexual la Tulcea. Un bărbat a fost reținut de polițiști în acest caz

ro

26 Apr, 2018 13:51 5565 Marime text
Un bărbat din municipiul Tulcea a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a agresat sexual două minore, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea, Amalia Ignatencu.
 
Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost reţinut miercuri, după ce, în ziua precedentă, ar fi agresat o minoră în vârstă de 8 ani.
 

"În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că o altă minoră, de 7 ani, a fost agresată sexual de acelaşi bărbat", a precizat pentru AGERPRES Amalia Ignatencu.

 
Tulceanul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, în cursul zilei de joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală a unui minor.
 
Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea procurorului de caz, potrivit sursei citate.
 
Acesta este cel de-al doilea caz de agresiune sexuală a unui minor, făcut public de la începutul anului, în judeţul Tulcea, după ce, luna trecută, un tânăr, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat că a agresat sexual un băiat în vârstă de 5 ani.

Sursa: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii