Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu îi invită pe oameni să participe la mitingul PNL împotriva guvernului PSD și a lui Victor Ponta

ro

27 Sep, 2015 16:12 1894 Marime text
 
Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, îi invită pe bucureșteni să participe marți la mitingul organizat împotriva guvernului PSD și a lui Victor Ponta. 
 
El spune că „orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea reprezintă o formă de trădare a românilor”.
 
„Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greșeală), reprezintă o formă de trădare a românilor. Bucureștenii au ocazia să-și spună cuvântul față de ei marți, la mitingul organizat contra guvernului PSD și a lui Ponta. Să dăm puțin politețea de-o parte și să le spunem în față (...) cine sunt ei de fapt și ce-ar putea fi țara fără ei! Veniți la mitingul din București — Parcul Izvor, marți, ora 9.30”, a declrat Cătălin Predoiu într-o declarație de presă.
 
 Prim-vicepreședintele PNL mai adaugă faptul că prezența la miting a bucureștenilor nu ar fi pentru PNL, ci contra PSD și Ponta.
 
„Ați face-o pentru voi, cei care v-ați săturat de arogantă, hoție și minciuni! Hai la miting!”, a subliniat Predoiu.
 
PNL a depus, luni, la Parlament, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului intitulată „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, după ce șeful Executivului a fost trimis în judecată de DNA în dosarul Rovinari-Turceni, potrivit agerpres.ro. 
 
Moțiunea a fost semnată de 180 de senatori și deputați, iar dezbaterea și votul acesteia urmează să aibă loc marți. 




Sursa foto: suceavalive.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii