Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Trei persoane, arestate preventiv Cine sunt indivizii ce acţionau în cadrul grupării destructurate de procurorii şi poliţiştii din Constanţa

ro

11 Feb, 2016 14:41 2444 Marime text
 
A fost destructurată o grupare infracţională care acţiona în mai multe zone din ţară de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. În acest context, Ionuț Dan Năpîrcă, Giuliano George Ventri, Prioteasa Ion Cosmin, Mariana Codruţa Zamfir, Viorica Chiriţă și Florin Bogdan Pîrvulescu sunt propuşi pentru luarea măsura arestării preventive în lipsă.
 
Ei sunt suspectaţi că ar fi sunat la zeci de persoane cărora le-au spus că au câştigat în cadrul unei campanii câte 20.000 de euro. Pentru a intra în posesia banilor trebuiau să trimită într-un cont diverse sume de bani. Prejudiciul estimat este de 10.000 de euro.

UPDATE 1, ora 16.36

Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi a dispus arestarea preventivă a lui Dan Ionuţ Năpîrcă şi Giuliano-George Ventri, pentru o perioadă de 30 de zile de zile, începând de la data de 11 februarie şi până la data de 11 martie, inclusiv precum şi a Vioricăi Chiriţă pentru o perioadă de 30 de zile de zile, începând cu data punerii în executare efectivă a mandatului de arestare preventivă. „Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru fiecare inculpat şi punerea acestuia în imediată executare“, se arată în minută. Decizia nu este definitivă.
 
Citeşte şi EXCLUSIV. Zeci de fapte la nivel naţional: Grupare infracţională destructurată de procurorii şi poliţiştii din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii