Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la suspecți de trafic de droguri de risc. Un bărbat a fost arestat preventiv

ro

29 Jan, 2018 14:59 1702 Marime text
În urma a trei percheziții efectuate pe raza municipiului Slatina, a fost destructurată o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc și efectuarea de  operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
  
Potrivit Poliției Române, la data de 26 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurori din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Olt, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Olt, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 3 percheziţii, pe raza municipului Slatina, la locuințele a 3 persoane. 
 
Cei în cauză sunt bănuiți de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, efectuarea de  operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracţional organizat.
 
Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.
 
Substanțele ilicite ar fi fost inițial achiziționate în cantități mari, iar ulterior ar fi fost vândute sub formă de pliculețe.
 
În urma percheziţiilor efectuate, au ridicate 3 telefoane mobile, un cântar electronic, 2 pliculeţe cu material vegetal uscat și un autoturism, iar 10 persoane au fost aduse la audieri.
 
În urma administrării probatoriului în cauză, Tribunalul Olt a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile, faţă de un bărbat, de 24 de ani, din Slatina.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii