Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupare de trafic de droguri, destructurată de oamenii legii. Zeci de percheziţii

ro

28 Feb, 2018 13:23 1548 Marime text
În urma a 13 percheziții efectuate pe raza municipiilor Reșița, Caransebeș și Lugoj, a fost destructurată o grupare infracțională bănuită de trafic de droguri. La percheziții au ridicate 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive sau droguri de risc.
 
La data de 28 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caras-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și cu sprijinul B.C.C.O. Timișoara, I.P.J. Caraș-Severin și I.P.J. Timiș au efectuat 13 percheziții, pe raza municipiilor Reșița, Caransebeș și Lugoj, la locuințele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri.
 
La percheziții au fost ridicate 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive, droguri de risc și alte bunuri cu valoare probantă în cauză.
 
De asemenea, polițiștii pun în executare 19 mandate de aducere, iar mai multe persoane vor fi audiate în cauză.
 
În fapt, în cursul anului 2017, polițiștii S.C.C.O. Caraş-Severin și procuroriiD.I.I.C.O.T – B.T. Caraş-Severin au început investigațiile în cauză, acestea vizând mai multe persoane bănuite de operațiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și trafic de droguri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii