Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură a jandarmilor constănţeni. Peste 100 de pachete de ţigarete, confiscate în zona Spitalului Medgidia

ro

27 Mar, 2019 09:06 2038 Marime text
106 pachete cu ţigări au fost scoase din circulaţie de către jandarmii constănţeni în cursul zilei de ieri, în urma executării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comercializării ţigărilor cu nerespectarea cadrului legal, în municipiul Medgidia, transmite IJJ Constanţa.
 
Marţi, 26 martie a.c., în jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 7 Medgidia a depistat doi bărbaţi şi o femeie din Medgidia, cu vârste cuprine între 40 şi 48 ani, care intenţionau să vândă trecătorilor 106 pachete de ţigări, fără timbre accizabile, în zona spitalului din localitate.
 
Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Poliţiei Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.
 
"Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte", transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
 
Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii