Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţii USL, Mazăre şi Martin, au inaugurat, ieri, un tronson de pe reţeaua de gaze din Lazu

ro

29 Nov, 2012 12:33 1605 Marime text

Senatorul Alexandru Mazăre, candidat USL pentru Colegiul 3 Senat, și deputatul Eduard Martin, candidat USL pentru Colegiul 6 C camera Deputaților au participat ieri, alături de președintele CJC, Nicușor Daniel Constantinescu la inaugurarea unui tronson de 10 km din rețeaua de gaze a localității Lazu. La finalizare, lucrarea va însuma un traseu de 18 km lungime care va racorda la gaze sute de familii, grădinița şi școala din localitate. Apoi proiectul spre va continua pe traseul Mangalia - Negru Vodă.

„O contribuţie importantă la racordarea localităţii Lazu la reţeaua de gaze au avut-o şi candidaţii USL Constanţa, Alexandru Mazăre şi Eduard Martin", a declarat primarul Cristian Cârjaliu.

Cei doi parlamentari spun că investiţiile în infrastructură vor fi prioritatea viitorului Guvern USL. „Este datoria noastră de parlamentari, eu ca senator de Agigea și colegul Martin, deputat de Agigea am format o echipa împreună cu primarul și cu preşedintele CJC Constanța în folosul cetățenilor. Toate aceste proiecte le gândim pentru a aduce putin confort in viata locuitorilor de aici", a subliniat Alexandru Mazăre. La rândul său, Eduard Martin a menţionat că aceste investiţii înseamnă încălzire mai ieftină. "Aceste investiții înseamnă încălzire mult mai ieftină şi mai confortabilă, se va termina și cu căratul cărbunilor, şi cu căratul lemnelor, se va termina, dacă se încălzesc cu motorină, cu costurile mari. Din fericire pentru locuitorii oraşelor Eforie şi Techirghiol această conductă va merge mai departe spre Negu Vodă", a spus Eduard Martin. USL Constanţa, Alexandru Mazăre şi Eduard Martin spun că investiţiile în infrastructură de genul reţelei de gaze de la Lazu sunt cele de care e nevoie urgentă în România. Şi nu doar pentru că oferă locuri de muncă, ci pentru că demonstrează faptul că economia funcţionează. Candidaţii USL spun că proiectul este cu atât mai important cu cât şi grădiniţa din Lazu urmează să fie racordată la reţeaua de gaze. Alexandru Mazăre şi Eduard Martin au menţionat că şi în următorii 4 ani investiţiile în infrastructură vor fi prioritare, mai ales că fostele guverne au fost deficitare la acest capitol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii