Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:22 05 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania “Curățăm Constanța Noastră” s-a încheiat. Sute de tone de deşeuri, colectate (galerie foto)

ro

10 May, 2019 10:30 512 Marime text
Cea de-a opta ediție a campaniei “Curățăm Constanța Noastră” s-a încheiat, iar  rezultatele înregistrate, și de această dată, sunt notabile.  
 
În cadrul acțiunii, au fost colectate 820 tone de deșeuri și s-au plantat:
- 682 de arbori
- 910 arbuști
- 50 ml gard viu

S-au implicat în campania demarată de Primăria Municipiului Constanța 831 de asociații de proprietari, 54 școli și gradinițe (6 unități de învățământ nu au mai putut participa din cauza condițiilor meteo nefavorabile), peste 250 de sportivi de la 11 cluburi constănțene, dar și zeci de firme private. De asemenea, au participat la curățenia de primăvară și angații Serviciului Public de Impozite și Taxe, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Regiei Autonome de Transport în Comun, ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice și ai Primăriei Municipiului Constanța, precizează Municipalitatea.


Toți voluntarii au primit echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

În toate cartierele din oraș au avut loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. S-au executat lucrări de: cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.
 
Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au înțeles că doar prin contribuția fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos.
 

Doar împreună putem face Constanța mai frumoasă! Și, tot împreună, ar trebui să învățăm să respectăm mediul înconjurător, dar și munca celorlalți. Dincolo de scopul practic, campania a urmărit şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor, transmite Primăria Constanţa. 

 
Toate detaliile despre ediția de primăvară a campaniei ”Curățăm Constanța Noastră” le puteti afla accesând site-ul www.curatamconstantanoastra.ro . 

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii