Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Popescu-Tăriceanu a discutat cu Dacian Cioloș despre bugetul pe anul 2016

ro

24 Nov, 2015 19:30 1923 Marime text
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat, astăzi, că a avut o discuție telefonică cu premierul Dacian Cioloș pe tema proiectului de buget pe anul 2016.
 
Tăriceanu a precizat că l-a informat pe Cioloș despre disponibilitatea Senatului de a permite Guvernului să înlocuiască punctele de vedere ale fostului Executiv la proiectele de lege înregistrate la Senat, precizează Agerpres.
 
„Săptămâna trecută premierul mi-a spus că dorește ca Guvernul să reanalizeze anumite puncte de vedere pe care le-a trimis Parlamentului. A fost obligația mea să-l informez, după discuția din ședința Biroului permanent de ieri, asupra modului în care ne raportăm la această solicitare din partea Guvernului. I-am spus că avem absolut toată disponibilitatea. Dacă Guvernul dorește să reformuleze punctele de vedere este liber să o facă. Poate să retragă punctele de vedere trimise de fostul Guvern și să le înlocuiască.(...) În cutuma pe care am avut-o până acum se poate ca Guvernul să își retragă un punct de vedere", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.
 
Sursa foto: aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii