Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR Constanţa participă pentru cel de-al doilea an consecutiv la Noaptea Muzeelor

ro

15 May, 2019 14:05 2137 Marime text
În Noaptea Muzeelor, BCR oferă copiilor și părinților educație financiară gratuită în 9 orașe din țară.
 
Banca Comercială Română (BCR) participă pentru cel de-al doilea an consecutiv la Noaptea Muzeelor. În acest an, va oferi copiilor şi părinţilor educaţie financiară gratuită în 9 oraşe din ţară.

În seara de 18 mai 2019, sediul central BCR din Constanța își deschide porțile în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor. Copiii vor afla lucruri inedite despre apariția banilor, trocul, comerțul sau economisirea, toate transpuse în activități captivante, special concepute pentru cei mici.
 
Participanții se vor putea bucura de activități interesante și educative, de la concursuri până la ateliere creative de educație financiară și vor putea chiar să-și creeze amintiri într-un spațiu foto special amenajat. Pe lângă programele pregătite, BCR le-a pregătit vizitatorilor săi prezenți la Noaptea Muzeelor și o serie de premii surpriză.
 
Acțiunile din Constanța se vor desfășura în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 19.00-1:00, la sediul BCR din Bulevardul Mamaia, numărul 231.
 
În total, nouă sedii BCR din 9 orașe vor lua parte la Noaptea Muzeelor: București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Constanța și Pitești. Astfel, BCR vă invită să participați la eveniment pentru a îmbina arta și cultura cu educația financiară, într-o manieră unică.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii