Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu despre cazul Udrea - Bica "Dacă nu e filaj al statului, îmi spuneţi al cui e!"

ro

31 Oct, 2014 23:22 2023 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în această seară,  că a discutat cu şefii SRI şi SIE despre materialul publicat de un freelancer despre EADS precum şi despre urmărirea lui Udrea, Bica şi Topoliceanu şi le-a spus: "Dacă nu e filaj al statului, îmi spuneţi al cui e!", informează Mediafax.
Băsescu a spus că a discutat vineri, joi şi miercuri cu reprezentanţii serviciilor "pe tema EADS, cu acel freelancer care a lansat din Germania, şi tema urmăririi procutorului Bica şi a doamnei Udrea şi a doamnei Topoliceanu".

"Cineva a făcut acest filaj, pentru că suntem de acord că nu e vorba de paparazzi. Am întrebat: «Dacă nu e filaj al statului, la puterea pe care o aveţi, îmi spuneţi în câteva zile a cui e»", a spus Băsescu.

Preşedintele a continuat: "Eu nu pun degetul pe niciun serviciu, spun că au fost servicii. «Dacă nu au fost, îmi demonstraţi». Am cerut un final la această problemă publică, cine a făcut supravegherea".

Băsescu a mai arătat că dacă i se va spune că a fost vorba despre paparazzi, va râde. "O să râd, sunt convins că nu au fost paparazzi", a precizat şeful statului.

Întrebat dacă serviciile s-au implicat în campanie, Băsescu a răspuns: "Nu aş dezvolta subiectul până nu primesc raportul «Dacă voi nu, atunci cine a făcut supravegherea şefei DIICOT?»".

Traian Băsescu a mai spus că este inacceptabil să nu se ştie cine a făcut site-ul pe care au apărut fotografiile de la Paris, şi a arătat că acesta a apărut în cursul nopţii, s-au postat fotografiile, după care a fost desfiinţat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii