Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, urmărit internațional de autoritățile din Italia, reţinut în România. Ce acuzaţii i se aduc

ro

31 Jul, 2018 15:37 1061 Marime text
Un bărbat, urmărit internațional de autoritățile italiene pentru aderare la grup infracțional organizat de tip mafiot, a fost depistat și reținut de polițiștii din Bihor.

"La data de 30 iulie a.c., polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat, de 35 de ani, din Italia, urmărit internațional.

Autoritățile italiene au emis pe numele său un mandat european de arestare, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de aderare la grup infracțional organizat de tip mafiot care se preocupă de asasinate, trafic de stupefiante și vătămare corporală gravă în scop de intimidare", potrivit IGPR.

Bărbatul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în vederea prezentării la Curtea de Apel Oradea. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii