Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aylin Cadîr promovează Dobrogea în cadrul campaniei “Dor de românesc” (video)

ro

18 Nov, 2014 18:06 2313 Marime text
Aylin Cadîr, cântăreaţa de jazz cu origini turceşti, s-a alăturat  campaniei “Dor de românesc”. Artista îşi doreşte ca astfel  să poată promova cu mândrie Dobrogea copilăriei ei, după cum se arată într-un comunicat de presă.
 
În fiecare săptămână, proiectul internaţional iniţiat de brandul Iutta alege o nouă ambasadoare pentru a reprezenta simbolic cele 10 regiuni geografice ale ţării. Cele 10 ambasadoare alese pentru cele 10 regiuni ale ţării sunt femei cu valori înrădăcinate, ce poartă în suflet meleagurile natale și îmbină tradiția cu modernitatea. Astfel, fiecărei regiuni și reprezentante li se va dedica câte o săptămână plină de povești și doruri.
 
Tânăra cântăreaţa şi actriţa Aylin Cadîr a crescut într-un sat cu tradiţii protejat de UNESCO, nu departe de Constanţa, numit Fântână Mare.

În cadrul capaniei „Dor de românesc” se dorește colecționarea  dorurilor românilor într-un loc comun, ca un manifest pentru frumusețea și bogăția culturală din fiecare zonă geografică a țării noastre.
 
Campania, pe lângă elementul online, va fi încununată de un traseu fotografic naţional pentru promovarea turismului românesc, a brandului de ţară şi susţinerea obiceiurilor specifice fiecărei zone.
 
De asemenea, dorurile culese în cele 10 săptămâni ale campaniei vor crea geanta „Dor calator”, o geantă de voiaj ce va ajunge tot în posesia marelui câştigător. Alte 100 de premii ce constau în  produse Iutta şi ale partenerilor îşi aşteaptă câştigatorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii