Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:53 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul lui Mircea Băsescu a depus o scrisoare la DNA care îl implică pe Pavel Avraham

ro

28 Jul, 2014 15:24 1489 Marime text
Potrivit Mediafax, astăzi, avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a depus la Direcţia Naţională Anticorupţie, o scrisoare primită în arest de clientul său de la Nati Meir. În aceast document,  Mati Meir reclamă faptul că avocatul Pavel Avraham, avocatul familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial,  ar fi încercat să îl convingă să dea declaraţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu, mai infomează Mediafax.

"Azi am adus la cunoştinţa DNA scrisoarea primită de către Mircea Băsescu în arest de la Nati Meir, (...) în care Nati Meir spune despre domnul avocat Pavel Avraham că s-ar putea face vinovat de anumite fapte de corupţie. Noi am adus la cunoştinţa organelor de anchetă acest lucru", a declarat avocatul Nelu Taşcă, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, citat de Mediafax.
Avocatul lui Mircea Băsescu a spus că este vorba despre "un fel de denunţ", precizând că în această scrisoare Nati Meir reclamă faptul că i s-a promis că dacă va da declaraţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu, va primi anumite avantaje.

Ti-a placut articolul?

Comentarii