Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Patriei, din municipiul Constanța. Traficul a fost restricționat în zonă

ro

31 May, 2019 10:34 793 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi - 31 mai 2019, la conducta de alimentare cu apă, de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Patriei, din municipiul Constanța, s-a impus închiderea în regim de  urgență a legăturii dintre cele două sensuri de circulație, precum și restricționarea traficului auto pe a doua bandă de circulaţie de pe bulevardul Mamaia, cu sensul de mers către Delfinariu (pe o porțiune de aproximativ 50 m), în intervalul orar 08.30 -18.00.

Potrivit SC RAJA SA, pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune. 

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii