Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Automobile Dacia a fuzionat cu Presate Dacia. Iată componenţa noului Consiliu de Administraţie

ro

23 Aug, 2014 09:54 4291 Marime text
Societatea Automobile Dacia SA, cu sediul în Mioveni, județul Argeș și Prestate Dacia SA, din Pitești, au încheiat un proiect de fuziune prin absorție. În urma semnării acestuia, a fost desemnat un nou Consiliu de Administrație. Astfel, Nicolas Jean Etienne Maure va ocupa funcția de președinte a Consiliului de Administrație și director general. Membrii CA - ului vor fi Jean Christophe Kluger, Stroe Constantin, Dan Mihai Bedros și Jean-Paul Franco.

Motivul fuziunii, așa cum se arată în Monitorul Oficial al României din data de 21 august, vizează simplificarea organizării juridice a Grupului Renaul în România. Fuziunea va avea loc la data de 1 ianuarie 2015, moment în care societatea Prestate Dacia va fi radiată din Registrul Comerțului.
 
Consiliu de Administrație al Prestate Dacia este format din Nicolas Jean-Etienne – președinte, Marin Ungureanu și Mihaela Andreescu, membri. Mandatul membrilor Consiliului de Administrație al societății absorbite (Prestate Dacia) încetează odată cu radierea acesteia la Oficiul Registrului Comerțului.

Sursa foto: daciagroup.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii