Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Nicuşor Şuta, director operaţional, fără case, fără terenuri, dar cu două maşini (documente)

ro

22 Mar, 2018 00:00 2352 Marime text
Directorul operaţional al Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, Nicuşor Şuta, nu deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2017, nici terenuri, nici imobile.
 
Acesta are însă două automobile: o Dacia Logan, an de fabricaţie 2007, şi un Ford Fiesta, fabricat în anul 2008. Nicuşor Şuta nu are bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, Nicuşor Şuta nu deţine conturi sau depozite bancare.
 
La rubrica „Datorii“ apare un credit de 6.370 de lei, contractat în anul 2011 şi scadent în anul 2017. În ceea ce priveşte veniturile, directorul operaţional al Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, Nicuşor Şuta, a câştigat, în anul fiscal 2016, 122.969 de lei, sumă ce reprezintă venituri din salarii la funcţia de bază, şi 1.300 de lei, sumă ce reprezintă venituri din salarii în afara funcţiei de bază, de la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. Aşa cum reiese din declaraţia de interese completată în luna iunie 2017, Nicuşor Şuta nu este asociat în nicio societate comercială.
 
Din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016 aflăm că, în anul fiscal 2015, Nicuşor Şuta a încasat 106.150 de lei, sumă ce reprezintă venituri din salarii în cadrul funcţiei de bază, şi suma de 799 de lei, ce reprezintă venituri din salarii în afara funcţiei de bază, de la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de directorul operaţional al Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, Nicuşor Şuta.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii