Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:45 18 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ați păstrat bonurile fiscale din luna decembrie? Vedeți dacă vă numărați printre câștigătorii Loteriei Bonurilor Fiscale

ro

21 Jan, 2018 20:26 1859 Marime text
Bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie cu o valoare de 325 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, informează Agerpres.ro. 
 
La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 decembrie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
 
După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.
 
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
 
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF

Sursa: Agerpres.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii