Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi. Cum se circulă pe Autostrada Soarelui și pe A4 Ovidiu-Agigea

ro

23 Feb, 2018 07:46 1950 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă se circulă în condiţiile unui carosabil umed pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A4 Ovidiu-Agigea, unde se semnalează ninsoare slabă. Carosabilul este umed şi pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, precum şi pe DN1 Valea Prahovei şi DN7 Valea Oltului, unde nu mai sunt prezente precipitaţii. Pe toate aceste drumuri nu sunt înregistrate probleme care să impună restricţii de circulaţie.
 
Pe DN6 Topleţ-Băile Herculane, judeţul Caraş Severin, se circulă îngreunat, pe un fir alternativ, din cauza unui autocamion care a rămas impobilizat pe partea carosabilă, după ce a derapat într-o curbă şi a lovit un podeţ şi o stâncă. Se întreprind operaţiuni de tractare a autovehiculului.
 
Pe DN67C Novaci-Rânca, între kilometrii 30 şi 38, judeţul Gorj, este semnalată ceaţă densă, care reduce vizibilitatea sub 50 de metri, carosabilul fiind acoperit cu un strat subţire (1-2 cm) de zăpadă.
 
În judeţul Sălaj, începând cu data de 22 februarie 2018, ora 22,00, din cauza dislocării necontrolate de bolovani din versant, a fost închis circulaţiei, pe o perioadă nedeterminată, DJ 109F Poiana Blenchii-limita cu judeţul Maramureş. Circulaţia este deviată pe rutele DN1C Dej-Târgu Lăpuş şi DN1H Zalău-Târgu Lăpuş.
 

”Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, le recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum” - au mai precizat polițiștii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii