Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie constănţeni Se închide total circulaţia pe bulevardul Mamaia

ro

29 Mar, 2014 14:15 5076 Marime text
pasarela mamaia oprire circulatie
SC Polaris M Holding, în colaborare cu Primăria Constanţa, anunţă că se va închide circulaţia total pe bulevardul Mamaia, între 1 şi 24 aprilie, în zona Satul de Vacanţă pentru efectuarea lucrărilor de construcţie şi montaj a Pasarelelor Pietonale din Staţiunea Mamaia.
În această perioadă circulaţia pe sensul dinspre Constanţa spre Năvodari, pe bulevardul Mamaia, se va devia pe aleea din faţa Hotelului Perla cu ieşire în sensul giratoriu de la Aqua Magic.
Pe sensul dinspre Năvodari spre Constanţa circulaţia autovehiculelor va fi deviată de la Staţia de taxare-intrarea în Staţiunea Mamaia pe linia de centură cu ieşire în bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
Între 1 şi 15 aprilie, circulaţia pe bulevardul Mamaia, în zona Cazino şi Zona Hotel Rex, va fi restricţionată pe două benzi de circulaţie pe fiecare sens, putându-se circula pe o distanţă de două sute de metri numai pe câte un sens de o parte şi de alta a axului drumului.
Devierile traseului de circulaţie în zona satul de vacanţă şi restricţiile din zona cazinou şi zona Hotel Rex vor fi semnalizate şi marcate în conformitate cu Codul Rutier şi legislaţia în vigoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii