Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:55 20 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! Constanța. Mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate începând cu jumătatea lunii martie

ro

23 Feb, 2019 11:26 5406 Marime text
Mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate începând cu jumătatea lunii martie a acestui an.

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a început deja înlocuirea indicatoarelor rutiere în acest sens, iar lucrările se vor derula și în perioada următoare.

Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor. Câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.

Constănțenii își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Leica 23 Feb, 2019 23:19 Daca ar exista parcari suficiente, nu ar mai fi asta o problema... si referitor la plata taxei de parcare prin SMS, au pus hotii astia de la primarie, taxa pe fiecare colt de straduta... barem de s-ar vedea ceva in irasul asta din banii colectati de primarie...
  • Popa 23 Feb, 2019 12:09 Si in spatele blocului L1 266 Bulev.Mamaia este o masina abandonata de ani de zile.