Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”O sfidare la adresa electoratului de dreapta” Asociația M10 Constanța dezavuează protocolul PNL - PSRo

ro

02 May, 2015 13:51 3434 Marime text
Asociația M10 Constanța dezavuează protocolul PNL - PSRo, se arată într-un comunicat de presă semnat de Mihai Petre, președintele M10 Constanța.
 
”Asociația M10 Constanța dezavuează public protocolul încheiat între Partidul Național Liberal și puiul PSD, formațiunea politică înființată de tandemul Geoană-Vanghelie, PSRo. În urmă cu o lună și jumătate, atrăgeam atenția că orice înțelegere între PNL și gruparea Geoană-Vanghelie (ultimul fiind nevoit să facă un pas înapoi datorită “calității” sale de arestat preventiv) este un USL second hand și că un nou guvern, fie minoritar PNL cu susținerea parlamentarilor PSRo, fie format dintr-o coaliție guvernamentală compusă din PNL și reprezentanții acestui PSD în miniatură, reprezintă “România lucrului bine făcut, garantat de Vanghelie”. Documentul semnat de reprezentanții celor două partide, al cărui prim punct stipulează formarea unei majorități parlamentare în perspectiva adoptării unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta și a susținerii învestirii unui nou guvern, denotă un machiavelism de catalog din partea PNL. Dacă PSD se agață cu disperare de putere, PNL arată că este la fel de disperat, dar să ajungă la putere”, se menționează în comunicat.
 
”Protocolul încheiat între PNL și PSRo este o sfidare la adresa electoratului de dreapta și o trădare grosolană a votului din 2/16 noiembrie 2014 prin care românii au cerut o nouă clasă politică și un alt mod de a face politică. M10 Constanța îi cere public președintelui Klaus Iohannis să se pronunțe cu privire la protocolul încheiat între partidul care l-a propus și l-a susținut la alegerile prezidențiale și PSRo, partid ai cărui lideri și membri au făcut parte din PSD și l-au susținut pe Victor Ponta pentru funcția de președinte al României (Mircea Geoană declara pe 14 noiembrie 2014 (!) că: “Între cei doi candidați rămași în cursă, fără nicio urmă de îndoială, Victor Ponta este mai pregătit pentru a ocupa cea mai înaltă funcție în statul român” iar Marian Vanghelie afirma pe 29 octombrie 2014 că: “Trebuie să găsim toate soluțiile și resursele ca alegerile să fie câștigate de Victor Ponta”). Asocierea PNL cu PSRo reprezintă metamorfozarea, în jumătate de an, a “României lucrului bine făcut” în “România blatului bine făcut”, se mai arată în comunicat.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii