Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole de îmbrăcăminte provenite din Turcia, confiscate de poliţiştii de frontieră

ro

14 Feb, 2019 11:13 906 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat în P.T.F. Vama Veche bunuri în valoare de peste 13.320 lei, pentru care trei cetățeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.
 
În data de 13.02.2019, în jurul orei 22.20, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.
         
Astfel, colegii noștri au descoperit ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 43 și 60 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 737 articole de îmbrăcăminte, pentru care nu dețineau documente de provenienţă.
         
Persoanele în cauză au declarat că au achiziţionat bunurile din Turcia, pentru uz personal.

Pentru bunurile transportate, cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.500 lei, iar produsele a căror valoare se ridică la aproximativ 13.325  lei au fost confiscate şi vor fi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii