Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armata română este în doliu. Elev fruntaș eminent la învățătură mort într-un terifiant accident de circulație. Tatăl său este grav rănit

ro

11 Feb, 2018 05:38 13922 Marime text
În noaptea de vineri spre sâmbătă, între Aiud și Ciumbrud a avut loc un grav accident de circulație, victima fiind un adolescent de 16 ani.

Acesta se afla, alături de tatăl său şi încă un bărbat, într-un autoturisn vcare s-a răsturnat, lovind și o ţeavă de gaz, pe care a rupt-o.

Din cauza defecţiunii, patru localităţi au rămas fără gaz.
 
Ulterior s-a aflat că adolescentul care şi-a pierdut viaţa era preşedintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii Colegiului Naţional Militar din Alba Iulia transmit condoleanţe familiei.

”Rămas bun, Cosmin!
Elevul fruntaș Cosmin-Eusebiu Raț, din clasa a X-a la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, aflându-se în vacanța intersemestrială, a decedat în urma unui accident rutier produs noaptea trecută în localitatea Ciumbrud.
Cosmin era președinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat și devotat atribuțiilor acestei funcții. Se bucura de admirația și respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg și adevărat camarad.
Conducerea Ministerului Apărării Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă regretul pentru greaua pierdere.
Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Oastea străjerilor cerești!”

 
Anunțul colegilor este însoțit de zeci de comentarii și mesaje de compasiune.

Sursa foto: ​Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii